Filosoful Mihai Sora a postat un mesaj pe Facebook prin care ii indeamna pe romani sa iasa in strada. 

Acesta face o aluzie la declaratia lui Liviu Dragnea din seara mitingului PSD din 9 iunie, in care i-a numit pe membri statului paralel ”sobolani”, Mihai Sora si-a inceput discursul cu formularea ”dragi sobo”.

"Dragi sobo,

ne vedem la Girafa: in aceasta seara si in toate serile in care va fi nevoie. Se anunta o vara incarcata si fierbinte (daca nu ne-am topit la minus 15 grade, nu vom ingheta la plus 30).

In clipa de fata, si noi, si ei stam sub presiunea aceleiasi coordonate: Timpul. Iar, din aceasta inclestare, cum bine ne-a invatat istoria, invingatoare ies, mereu, inteligenta, cinstea, lumina. Da, da: lumina de la capatul tunelului (pana nu ne vor fura si tunelul).

Dragii mei,
supapele de siguranta nu sunt multe, dar protestele noastre inseamna enorm.

Va reamintesc ca, nu departe de Girafa, se afla punctul cardinal al democratiei noastre: masuta unde strangem semnaturi pentru FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE.

P.S. Proteste in Statele Unite, proteste in Marea Britanie, proteste in Spania, in Turcia, in Romania, in Moldova, in Rusia, in Vietnam… Ceva nu este in regula pe planeta Terra. Va dati seama? Daca vin acum extraterestrii, ne facem de toata rusinea".



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.