Politica23 Iunie 201810:12

Lectura de un minut

Deputatul Eugen Tomac, presedinte al PMP, considera ca situatia in care se afla liderul PSD, Liviu Dragnea, il obliga pe acesta la decenta si la demisie. 
"Liderii acestui partid, PSD, pot face orice doresc, insa aici discutam de reprezentarea statului. Iar atat timp cat Liviu Dragnea detine cea de a treia pozitie in stat si este in situatia data, il obliga sa isi prezinte demisia. Nu putem avea presedinte al Camerei Deputatilor condamnat. Nu imi doresc ca nimeni sa fie condamnat in aceasta tara, pe nedrept sau cu motive reale, dar, pana la finalizarea procesului, discutam de o institutie fundamentala a statului roman. Persoanele care detin aceste pozitii trebuie sa stie ca nu sunt nici deasupra legii, nici peste institutii. Sunt reprezentanti ai statului. Situatia in care se afla domnia sa acum il obliga la decenta si la demisie pentru ca nu putem avea in fruntea statului roman o persoana care se confrunta cu asemenea probleme, condamnata deja intr-un dosar si in al doilea doar condamnata in prima instanta", a afirmat Tomac, vineri.

Comitetul Executiv National al PSD a decis in sedinta de vineri sa il sustina in continuare pe presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, in toate functiile politice detinute de acesta, la conducerea partidului si a Camerei Deputatilor, potrivit Agerpres.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.