Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, și-a exprimat „susținerea totală” pentru liderul PSD Liviu Dragnea, după ce acesta a fost condamnat de prima instanță la 3 ani și 6 luni de închisoare.

"Sustinere totala pentru Dragnea. Cuvantul de ordine: solidaritate, unitate, care confera forta partidului nostru. Avem doua angajamente dupa care trebuie sa ne ghidam, angajamentul fata de cei care ne-au transferat increderea lor pentru a guverna si al doilea - acela de a pune capat sirului abuzurilor. Tara in care prezumtia de nevinovatie poate fi suspendata e o tara care va pierde. In curand, daca prezumtia de nevinovatie nu va fi respectata, e posibil ca libera exprimare sa fie si ea suspendata”, a declarat Rovana Plumb.

Ceea ce vreau sa spun si sa fac un apel e ca nu mi-as fi dorit, nu as fi crezut ca dupa 28 de ani de la Revolutie sa traim momentul in care ura sa fie atat de puternica si vizibila. Eu nu pot sa inteleg, respect democratia, respect dreptul la proteste, dar nu pot crede ca pot exista atitudini de bucurie, de cantec, de dans fata de necazul unui om.

Sunt afectata pentru ca inainte de a detine orice fel de functie sunt om si asa am fost educata. Nu are nicio legatura cu o competitie democratica si interna. Il respect si ii admir curajul pe care il are si dorinta de a face lucruri bune in aceasta tara, suntem o echipa in jurul lui. Ieri am vorbit cu toate colegele mele, toate mi-au transmis mesaje de sustinere totala pentru Dragnea", a declarat Rovana Plumb, potrivit Digi24.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.