Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a sustinut, la Romania TV, ca a fost o greseala faptul ca nu a fost aplicata decizia Curtii Constitutionale cu privire la constitutionalitatea Ordonantei de urgenta nr. 13/2017. Aceasta mai spune ca "nu sangereaza numai Liviu Dragnea, sangereaza partidul in aceasta perioada" si spera "sa nu i se inmoaie genunchii" lui Dragnea, la fel cum "a fost cu un premier care a demisionat din functie".

"Va spun cu certitudine ca a fost o greseala faptul ca nu am aplicat deciziile CCR. Sper ca acum ne vine mintea romanului de dupa, pentru ca asa este corect. Nu am dat inapoi noi, a dat inapoi un prim-ministrul care si-a pierdut si mandatul, prin motiune de cenzura facuta de partid. In momentul cand ti se inmoaie genunchii mergi acasa. Si acea OUG 13 a fost declarata constitutionala dupa. (...) O sa fim alaturi de acest lider, pentru ca nu sangereaza numai Liviu Dragnea, sangereaza partidul in aceasta perioada", a declarat Olguta Vasilescu.

Ea a mai adaugat faptul ca spera ca lui Liviu Dragnea "sa nu i se inmoaie genunchii", cum "a fost cu un premier care a demisionat din functie", sustinand ca PSD este de vina ca Parlamentul nu a aplicat modificarile cu privire la abuzul in serviciu.

"Eu sper ca lui Liviu Dragnea nu i se inmoaie genunchii, asa cum a fost cu un premier (Victor Ponta - n.r.) care a demisionat din functie, lasand partidul in off-side. Cred ca si noi suntem de vina pentru ca Parlamentul ar fi trebuit sa aplice modificarile la abuzul in serviciu. Deci suntem si noi vinovati pentru ceea ce se intampla, dar asta nu inseamna ca de acum inainte trebuie sa cedam macar un milimetru. Trebuie sa aplicam deciziile CCR si programul de guvernare, nu ne sperie nimic", a mai spus ministrul Muncii, potrivit Adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.