Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, a declarat joi ca sentinta in cazul liderului social-democratilor, Liviu Dragnea, este "absolut ingrozitoare", spunand ca este socat.

"Practic, nu am niciun comentariu. Nu aveam un raspuns pregatit o astfel de decizie, aveam un raspuns pentru achitare si mi s-ar fi parut un lucru normal. In conditiile de fata, nu pot sa spun decat ca nu mi-am revenit din socul stirii in sine, deciziei in sine si nu pot sa spun decat ca este absolut ingrozitoare aceasta sentinta, urmeaza sa vorbim si noi cu colegii si sa avem un raspuns mai ferm in ceea ce priveste situatia de acum", a precizat Codrin Stefanescu.

El a spus ca nu crede ca multa lume din partid se astepta la aceasta decizie.

"In primul rand, este prima instanta, mai este o instanta si se pot intampla foarte multe lucruri in a doua instanta. In orice caz, este socanta si decizia primei instante si nu cred ca multe lume din partid se astepta la asa ceva", a mai spus Codrin Stefanescu.

Toti adversarii se intreaba fericiti: ce va face PSD acum? Va raspund eu: mergem mai departe! Asta-i tot”, potrivit Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.