Fostul premier Dacian Ciolos, membru fondator al partidului 'Miscarea Romania Impreuna', spune ca "prezumtia de nevinovatie o poti invoca atunci cand e vorba de un drept de simplu cetatean, nu cand esti intr-o demnitate publica".

"A conduce o tara e un privilegiu sacru, nu e un simplu drept cetatenesc. Prezumtia de nevinovatie o poti invoca atunci cand e vorba de un drept de simplu cetatean, nu cand esti intr-o demnitate publica. Dar pentru asta trebuie sa ai Demnitate! Si un minim respect pentru cei care ti-au oferit privilegiul de a ocupa o astfel de pozitie in stat", a scris Dacian Ciolos, vineri, pe Facebook.

El subliniaza ca "o demisie de onoare nu are nimic de-a face cu drepturile constitutionale", ci "cu onoarea si cu bunul simt".

"In concluzie. Stimati lideri ai PSD, o demisie de onoare nu are nimic de-a face cu drepturile constitutionale. Are de-a face cu onoarea si cu bunul simt! La care ma incapatanez sa cred ca romanii pe care presupun ca-i respectati au dreptul", a mai scris Dacian Ciolos, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.