Politica22 Iunie 201802:43

Lectura de un minut

 Ministrul de Interne, Carmen Dan, il sustine pe Liviu Dragnea si sustine ca decizia, prin care seful PSD a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare, este un raspuns "la presiunea strazii".

"Nu este pentru prima data cand eu si colegii mei de partid trebuie sa ne aratam unitatea si taria de caracter in fata unor momente grele. Am fost si voi fi alaturi de presedintele partidului, Liviu Dragnea, si sunt convinsa ca, pana la final, isi va demonstra nevinovatia. Nu este o decizie definitiva! Este evident ca aceasta sentinta este una politizata. Este raspunsul vindicativ nu numai la presiunea strazii, ci si la incercarea autoritatilor legislative si executive de a reforma statul de drept, acela real! De a armoniza legislatia respectand Constitutia si deciziile CCR, asa cum se intampla in orice democratie autentica!

Un moment ca cel de astazi are o singura consecinta: te intareste si, mai mult, te motiveaza sa mergi mai departe. Asta am vazut eu acum la presedintele partidului, Liviu Dragnea! Nu-l poate dobori o astfel de solutie, cum nu l-au ingenuncheat toate piedicile si strategiile… Si, in astfel de momente, cand nimic nu mai corespunde firescului si logicii de bun simt, mai mult ca oricand, partidul strange randurile in jurul omului care arata ca are puterea sa ramana intotdeauna in picioare, cu demnitate si tarie de caracter!

Partidul Social Democrat va rezista tuturor presiunilor si isi va duce pana la final mandatul pe care romanii i l-au incredintat! Ramanem cu toata convingerea alaturi de presedintele Liviu Dragnea. Decizia de astazi nu poate anula calitatile sale de om politic, de presedinte care a adus partidul la cotele cele mai mari din istoria sa. Se apropie un an important, iar Liviu Dragnea poate face din nou istorie pentru PSD, impreuna cu noi toti si avand sustinerea noastra!", a scris Carmen Dan, pe Facebook.

Citeste si:
Liviu Dragnea a fost adus la Tribunalul Bucuresti
Liviu Dragnea a fost adus la...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.