Ministrul Apararii, Mihai Fifor, a afirmat, intr-o postare pe facebook, ca Guvernul, ministrii si Partidul Social Democrat (PSD), ales de o majoritate covarsitoare, democratic, prin vot liber exprimat, il sustin pe presedintele Liviu Dragnea la conducerea partidului si a Camerei Deputatilor, in urma deciziei de condamnare de la ICCJ.

"Punerea in aplicare a Programului de Guvernare, in interesul cetatenilor, nu va fi in niciun fel afectata de decizia luata de instanta in cazul presedintelui PSD, Liviu Dragnea, indiferent de cat de mult zgomot fac adversarii nostri politici. Le reamintesc tuturor ca prezumtia de nevinovatie si dreptul la un proces echitabil sunt fundamentale pentru existenta statului de drept. Aceste principii esentiale pentru buna functionare a unei democratii sunt garantate tuturor cetatenilor Romaniei prin Constitutie.
Un stat european asigura respectarea libertatilor si drepturilor fiecarui cetatean, functionarea legala si constitutionala a institutiilor statului.

Guvernul, ministrii si Partidul Social Democrat, ales de o majoritate covarsitoare, democratic, prin vot liber exprimat, il sustin pe presedintele Liviu Dragnea la conducerea partidului si a Camerei Deputatilor.

Coalitia PSD-ALDE va duce pana la capat reformele incepute pentru bunastarea romanilor.

In ceea ce ma priveste, am crezut si voi crede mereu in prezumtia de nevinovatie a oricarui cetatean, ca principiu fundamental al oricarei democratii. Numai o decizie definitiva si irevocabila a unei instante poate stabili vinovatia unei persoane.

Iata de ce, sunt si raman ferm alaturi de presedintele partidului nostru, Liviu Dragnea!", a scris Fifor, pe Facebook.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.