Fostul premier Dacian Ciolos a reactionat, pe Facebook, dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare.

"Domnul Dragnea trebuie sa paraseasca viata publica. Un politician cu doua condamnari in Justitie nu poate sa mai stea in fruntea Romaniei si sa dicteze politica penala a statului.

Pentru binele acestei tari, pentru a ramane intr-o ordine legala si morala, seful Camerei Deputatilor trebuie sa renunte la orice parghie de putere.

Demisia ar putea fi o sansa si a celor de la putere pentru a renunta la manipulari, agresivitate si polarizarea Romaniei doar pentru apararea cu orice pret a unui vataf.
Romania are sansa sa revina la normalitate.

Avem nevoie de o noua clasa politica. Una onesta, profesionista si cu bun simt. Trebuie sa ne redescoperim decenta. Trebuie sa ne oprim din goana asta de a modifica legi pentru a salva politicieni. Din incercarile de a intimida justitia la televizor. Avem nevoie de o justitie nu numai independenta dar si profesionista", a scris Dacian Ciolos, dupa aflarea sentintei lui Liviu Dragnea.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.