Consilierul prezidential Elena-Simina Tanasescu si-a prezentat miercuri demisia din functie, a anuntat Administratia Prezidentiala.
''In ultimele zile, in spatiul public au aparut speculatii cu privire la eventuale presiuni exercitate asupra unui judecator al Curtii Constitutionale, ca urmare a unei discutii purtate de doamna Elena-Simina Tanasescu cu domnul Petre Lazaroiu. Administratia Prezidentiala reitereaza ca nu au existat niciun fel de presiuni si sunt complet neadevarate acuzatiile aduse in acest sens.

Avand insa in vedere ca este inadmisibil ca la nivelul opiniei publice sa planeze orice suspiciune ca ar fi fost posibila o incercare de imixtiune in activitatea Curtii Constitutionale, pentru a nu prejudicia institutia Presedintelui Romaniei, doamna Elena-Simina Tanasescu a inaintat astazi, 20 iunie a.c., presedintelui Klaus Iohannis demisia din functia de consilier prezidential
'', se precizeaza intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.