PNL urmeaza sa depuna miercuri, in Parlament, motiunea de cenzura impotriva Guvernului condus de Viorica Dancila.

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat luni ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului va fi depusa pe 20 iunie, adaugand ca orice parlamentar care nu va sustine acest demers "nu este altceva decat un lacheu al lui Dragnea".

"Orice parlamentar, indiferent in ce partid politic se gaseste, va fi supus unui examen de constiinta - vrea binele acestei tari, vrea ca Romania sa revina pe drumul cel bun, isi doreste un nou inceput pentru Romania care sa permita reasezarea Romaniei pe baze democratice si cu statutul de tara europeana si de membra a NATO sau prefera ca lucrurile sa continue asa cum merg astazi. Orice parlamentar trebuie sa treaca acest examen de constiinta, orice parlamentar care nu va sustine motiunea de cenzura nu este altceva decat un lacheu al lui Dragnea si, de fapt, accepta ca Dragnea sa-si bata joc de Romania si accepta ca Romania sa fie scoasa de pe traiectoria normala de dezvoltare, democratie, apartenenta la UE si la NATO", a declarat Orban, dupa sedinta Biroului Executiv al PNL, potrivit Agerpres.

El nu a vrut sa precizeze numarul de senatori si deputati care au semnat motiunea pana in prezent, aratand ca s-au purtat discutii cu toate grupurile parlamentare si cu foarte multi parlamentari si ca acestea continua.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.