"Intre mineriada rusinii si parlamentarii PSDragnea

Tot in aceasta perioada, dar cu 28 de ani in urma, in zilele de 13-15 iunie 1990, Ion Iliescu ne preda o lectie de „democratie originala” apeland la batele minerilor. Pe langa numeroasele victime pe care le-a facut atunci, Iliescu a distrus o generatie intreaga de tineri care si-au vazut naruite visele de a se realiza in propria tara. Noaptea trecuta, armata minerilor a fost inlocuita de parlamentarii puterii, care au modificat pe repede inainte codurile penale, transformand Romania intr-un stat care-si apara si recompenseaza infractorii.

Exista vreo diferenta intre ceea ce a facut Iliescu in 1990 - cand a stalcit capetele tinerilor iubitori de libertate - si ce face Liviu Dragnea acum, cand striveste viitorul altor generatii de romani si arunca Romania in afara granitelor Europei civilizate? Eu sustin ca nu exista vreo diferenta! Sunt de acord ca orice lege poate fi modificata, chiar si noaptea, daca modificarile sunt in favoarea populatiei, a statului roman si a angajamentelor pe care le-am facut fata de tara, de partenerii europeni si NATO.

Dar unde sunt legile votate de parlament, tot noaptea, pentru constructia de autostrazi, sosele de centura, spitale? Unde sunt investitiile de miliarde de euro promise de PSDragnea in campania electorala? In loc de acestea avem o justitie ingenuncheata, umilita chiar, o explozie de infractionalitate, un ROBOR care urca zi de zi, o inflatie care inghite cresterile de pensii si salarii, precum si o datorie externa care anunta o criza economica majora.

Dar cum nu am fost niciodata adeptul unei atitudini defetiste, de abandonare, de genul „mi s-a facut lehamite!”, „m-am saturat!”, le promit slugilor lui Dragnea ca voi continua sa lupt contra tuturor abuzurilor savarsite de acestea impotriva tarii mele. Rusine sa va fie!", a scris, pe pagina sa de Facebook, primarul din Iasi.