Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a recunoscut ca a gresit in momentul in care a decis sa isi faca aparitia alaturi de Simona Halep, pe Arena Nationala.

M-am tot gandit zilele acestea, am reflectat daca a fost sau nu bine, daca am procedat corect si am ajuns la o concluzie la care sper sa ajunga cat mai multa lume: bunele intentii au existat inca din prima clipa - ca nu a iesit tocmai cum am dorit, intr-adevar, acesta este marele regret... Eu am avut cea mai buna intentie, dar rezultatul nu a fost cel dorit si este clar ca am gresit, atat eu cat si echipa, pentru ca intr-un climat destul de tensionat cum era cel din Bucuresti acum o saptamana si dupa mitingul PSD, era clar ca nu era cel mai potrivit loc si moment sa inmanez cheia orasului si diploma de excelenta , dupa ce ii confersiem deja titlul de cetatean de onoare Simonei Halep in februarie, pe Arena Nationala, acolo unde noi am organizat cu mare drag si cu tot sufletul intalnirea Simonei cu fanii sai.

E adevarat, eu am mers doar pe ideea ca asa se procedeaza in toata Europa, asa se procedeaza si in America, vazusem si ca jurnalist astfel de evenimente... Toata dimineata de lunea trecuta am fost criticata ca nu ma organizez mai repede si mai bine pentru a organiza ceva deosebit pentru Simona si m-am gandit ca voi fi acuzata de aroganta daca nu merg acolo sa inmanez si sa plec - pentru ca asta a fost si ideea - sa inmanez cheia, sa ma retrag si sa urmeze tot showul pe care l-am pregatit . Nu a existat nici o secunda intentia de a ramane eu in continuare la evenimentul Simonei Halep... Acum la rece putem sa spunem orice, iar eu pot sa spun ca m-as fi bucurat sa fiu mai inteleapta sau mai prevazatoare si sa organizam o ceremonie, sa spunem, mai restransa, in cadrul Primariei, la sediu sau poate la o alta locatie, si apoi la Arena sa mearga doar Simona, bineinteles ca acum cu mintea de azi, stiti cum e... mintea romanului cea de pe urma”, a declarat Gabriela Firea, in exclusivitate pentru site-ul rfi.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.