Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a achitat, joi, pe fostul deputat Sebastian Ghita in dosarul in care este judecat alaturi de fosti sefi din politie si parchete, decizia nefiind definitiva.
In acelasi dosar, magistratii au decis ca si ceilalti inculpati sa fie achitati, intrucat faptele nu exista sau nu sunt prevazute de legea penala.

Este vorba de Liviu Tudose, fost procuror general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, Viorel Dosaru, fost sef al Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, Constantin Ispas, ofiter de politie, si Aurelian Constantin Mihaila - fost procuror general adjunct al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.