Primaria Capitalei a refuzat solicitarea Simonei Halep, campioana Romaniei de la Roland Garros, de a se intalni cu fanii intr-o piata din Bucuresti. La schimb, Primaria i-a oferit scarile exterioare de la Arena Nationala pentru acest eveniment. Indiferent de motivele invocate, nu trebuie decat sa ne amintim cum sunt intampinati marii campioni in capitalele europene, cum sunt organizate intalniri spectaculoase cu fanii lor in piete si pe strazi”, sustine Nicusor Dan.

Asta inseamna sa recunosti valorile si sa le pretuiesti! Si la noi s-a mobilizat exemplar Primaria Capitalei, dar pentru mitingul PSD. Si tot pentru PSD, Arena Nationala a fost loc de mari manifestari grandioase. Simonei Halep i-au rezervat doar scarile exterioare. Acum intelegem sistemul de valori al Gabrielei Firea”, adauga el.


Campioana de la Roland Garros se intoarce luni acasa. Simona Halep ajunge la Aeroportul din Otopeni cu o cursa programata sa aterizeze la ora 16:15 minute. Ea va fi intampinata de ministrul sportului, Ioana Bran, si de presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac.