Deputatul liberal Cristian Achitei a calificat, duminica, drept "o actiune de strada aberanta"si "lipsita de sens" mitingul organizat de Partidul Social Democrat.
"Dupa premierele socante anterioare, de a-si dobori doua guverne, PSD-ul ne obliga sa fim martorii unei actiuni de strada aberante, total lipsite de sens, un miting de protest organizat de cei aflati la putere. Impotriva cui protesteaza guvernantii? Intrebati orice participant la miting si veti vedea ca nu are niciun raspuns coerent. Pentru ca un astfel de raspuns nu exista! Cred ca nici Dragnea insusi nu mai stie ce-a vrut sa faca. Ce stim insa cu totii acum este ce a iesit: nimic! Dupa ce ne-au tot amenintat cu mitinguri cu un milion de participanti, care sa se auda de pe Marte, Liviu Dragnea si cei din jurul lui au produs acest fas lipsit de sens, jenant pentru PSD, dar explicabil prin deziluzia provocata propriului electorat intr-un an si jumatate de guvernare", a afirmat Achitei.

Potrivit parlamentarului PNL, "nici macar tentativa de plagiere tipic pesedista a momentului devenit celebru la nivel mondial al contestatarilor Ordonantei 13, cel cu luminitele telefoanelor aprinse, nu le-a reusit".


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.