Politica 9 Iunie 2018 13:16 de Clara Vacaru
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca va participa, sambata seara, "la mitingul impotriva abuzurilor, organizat legal de PSD - ALDE.

"In aceasta seara, la ora 20:00, voi fi prezenta la mitingul impotriva abuzurilor, organizat legal de PSD - ALDE. Orice fel de abuz trebuie sanctionat! Dar in special cel de putere. Nimic nu poate fi mai antidemocratic decat sa nu respecti votul romanilor! Am castigat alegerile dar, din prima zi, atat Guvernul, cat si autoritatile locale, au fost supuse unei campanii de denigrare, defaimare, transmiterea de informatii false, manipulare si boicotare a activitatii", a scris Firea, sambata, pe Facebook.

In opinia sa, "vointa romanilor a fost calcata in picioare".

"Traim intr-o dictatura a minoritatii care nu s-a bucurat de votul romanilor, dar care vrea sa confiste institutiile prin frauda politica si morala. Prin minciuna si presiuni institutionale! Unii mai slabi au cazut victime sau chiar au pactizat cu gruparile ilegitime din institutii. Cine indrazneste sa spuna ceva este amenintat! Cine are curajul sa se revolte e pus la zid de oameni certati cu legea si platiti sa creeze haos! Spun NU anarhiei! Spun DA democratiei si statului de drept, nu de drepti!", a scris Firea.

Totodata, ea a precizat ca "Romania este a tuturor romanilor". "Nu a celor care sunt platiti sa provoace evenimente negative si sa nesocoteasca votul romanilor. Romania este o tara frumoasa pe care multi au denigrat-o in exterior intentionat, ca sa ne fie rusine sa scoatem capul in lume!", a mai afirmat Firea, care ii invita la mitingul PSD - ALDE pe toti cei care vor "democratie si nu haos si abuz".


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.