Politica 6 Iunie 2018 17:43 de Clara Vacaru
Fostul ministru Elena Udrea, condamnata pentru luare de mita si abuz in serviciu, a fost data oficial in urmarire generala de Politia Romana, care a postat pe site o fotografie a acesteia, dupa ce politistii au solicitat instantei, marti seara, emiterea unui mandat european de arestare si a unei cereri de urmarire internationala.

Elena Udrea se afla in Costa Rica, unde sustine ca a primit statutul de refugiat.

Miercuri, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca extradarea Elenei Udrea se poate face chiar daca Romania nu are tratat bilateral cu Costa Rica, precizand ca durata extradarii tine de legislatia din aceasta tara.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a condamnat-o definitiv, marti, pe Elena Udrea la 6 ani de inchisoare in dosarul "Gala Bute" pentru luare de mita si abuz in serviciu.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.