Politica 6 Iunie 2018 12:57 de Clara Vacaru
Birourile permanente reunite au decis ca parcarea Palatului Parlamentului sa poata fi utilizata sambata, in ziua in care PSD va organiza un miting, de catre parlamentari si participanti, a anuntat presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu. In replica, deputatul PNL Dan Valceanu a declarat ca s-a votat ca Parlamentul sa devina cladirea PSD-ALDE si spune ca PNL nu este de acord cu asa ceva.

"Pentru evenimentul care este programat sambata, in cursul zilei si al dupa-amiezii probabil ca unii parlamentari vor dori sa vina la Parlament pentru a se intalni cu o serie de cetateni, ca atare a trebuit, desi mi se pare absolut nenecesar, sa voteze Biroul Permanent utilizarea parcarii sambata de catre parlamentari. Mi se pare un exces de birocratie din partea aparatului Parlmanentului, dar trebuie sa facem si lucruri de acest gen. Am dat aprobare pentru ca parcarea sa fie folosita in ziua de sambata de parlamentari. Daca o sa vina si invitatii, trebuie sa stiti ca si invitatii care vin zi de zi tot cu masinile vin, tot in parcare intra, e clar", a anuntat Tariceanu, potrivit News.ro.

Deputatul PNL Dan Vilceanu sustine ca s-a votat ca Parlamentul sa devina cladirea PSD-ALDE, ceea ce demonstreaza faptul ca in Romania nu exista decat "partidul lor".

"S-a votat ca aceasta cladire sa devina cladirea PSD-ALDE. Vor sa vina sa parcheze aici automobilele cu care vor veni la miting. Din punctul de vedere al PNL, este de neacceptat ca aceasta institutie sa fie folosita ca obiect in interes de partid. Practic, ne demonstreaza ca in Romania nu exista altceva decat partidul lor. Au spus prima data ca au un eveniment la care participa membrii lor si trebuie sa parcheze masinile la Parlament. Aceasta decizie nu are nicio legatura cu parlamentarii, vor sa aduca masinile cu care transporta parlamentarii la Parlament. Fac ce vor in aceasta institutie.(...) Noi avem voie sa aducem vizitatori numai in timpul programului, in weekend nu poti veni cu vizitatori, pentru ca nu e nimeni. Ei au avut nevoie de acest vot pentru ca in weekend nu se lucreaza la Parlament. Este revoltator”, a sustinut Dan Vilceanu.

Citeste si:
Tăriceanu, trimis în judecată de DNA în dosarul mitei de 800.000 de...
Tăriceanu, trimis în judecată...

Mitingul organizat de PSD va avea loc in 9 iunie de la ora 20:00, in Piata Victoriei, si va avea ca tema apararea democratiei si a statului de drept, a afirmat luni, dupa sedinta Comitetului Executiv National, liderul partidului, Liviu Dragnea.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.