Politica 5 Iunie 2018 12:59
Presedintele Klaus Iohannis catalogheaza mitingul care urmeaza sa fie organizat de PSD pe 9 iunie drept "o abordare caraghioasa si pur populista".

"Mitingurile sunt o forma de protest si protestul se asociaza in mod normal intr-o democratie cu opozitia sau cu societatea civila nemultumita de guvernare. In nicio societate normala miting de protest nu se asociaza cu cei de la putere. Cei de la putere au Guvernul, au Parlamentul, au toate instrumentele pentru a rezolva problemele tarii. Ultima metoda este cea a protestului. Mi se pare o abordare caraghioasa si pur populista", a spus Iohannis, citat de hotnews.ro.

Liviu Dragnea a anuntat luni organizarea unui miting "impotriva abuzurilor de mai mult timp" si a incalcarii principiilor statului de drept.

"Ii asteptam pe toti cei care doresc sa traiasca intr-o tara libera (...), intr-o tara in care din cauza unei propagande toxice uriase se pune problema ca o structura nelegitima, obscura, subterana sa paraziteze institutiile statului, sa paraziteze deciziile si sa influenteze intr-un mod ocult decizii importante, sa permita abuzuri, (...) sa permita ca zeci, mii de destine sa fie distruse", a spus el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.