Politica 4 Iunie 2018 10:41
Fostul premier Dacian Ciolos l-a felicitat pe reprezentantul fortelor pro-europene din Republica Moldova, Andrei Nastase, pentru ca a castigat turul doi al alegerilor pentru functia de primar al Chisinaului.

"Felicitari lui Andrei Nastase si partidelor pro-europene care l-au sustinut pentru castigarea alegerilor la Chisinau. Succesul acesta este cu atat mai important cu cat s-a luptat cu sondaje care nu-i dadeau nici o sansa, cu un baraj mediatic si calomnii nenumarate pe parcursul campaniei electorale.

Eu si ceilalti fondatori RO+ Miscarea Romania Impreuna ii dorim mult succes in proiectul de a face din Chisinau un oras modern, european, curat din toate punctele de vedere.

Reusita acestui proiect va insemna foarte mult pentru toti cei care cred ca Republica Moldova poate avea parte de o clasa politica pentru cetateni, de politicieni cinstiti care-si tin promisiunile, care sa administreze si sa guverneze pentru cetateni.
Astfel de demersuri vor avea tot sprijinul nostru, ca intre frati", a scris Dacian Ciolos pe Facebook.

Dupa numararea voturilor, Andrei Nastase (PPDA) a obtinut 52,6%, iar Ion Ceban (PSRM) - 47,4%, noteaza adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.