Politica 31 Mai 2018 09:05
Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, sustine ca nu exista niciun articol in Constitutie care sa impuna sefului statului "obligativitatea de a da curs propunerii Ministrului Justitiei de revocare a procurorului sef al DNA", tinand sa sublinieze ca CCR "a fost transformata in avocatul intereselor private ale coalitiei PSD-ALDE".

"CCR a fost deturnata de la apararea Constitutiei si a fost transformata in avocatul intereselor private ale coalitiei PSD-ALDE.
Presedintele reprezinta institutia cea mai legitima, cu atributii clare in Constitutie. Nimeni nu-l poate constrange pe Presedinte sa semneze impotriva atributiilor constitutionale clare pe care le are. Nici macar CCR, acum acaparata de politicul nociv care subordoneaza intreaga tara. Decizia de azi nu are la baza niciun argument juridic.

Nu exista niciun articol in Constitutie care sa impuna Presedintelui obligativitatea de a da curs propunerii Ministrului Justitiei de revocare a Procurorului sef al DNA.

Din punct de vedere tehnic juridic, sesizarea era inadmisibila", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.