Politica 30 Mai 2018 14:55
Presedintele Klaus Iohannis este de parere ca intentia PSD de a "transforma" Pilonul II de pensii este "o veste foarte proasta", tinand sa mentioneze ca va produce multa ingrijorare, in special in randul angajatilor mai tineri, dar si ca aceasta optiune nu se regaseste in programul de guvernare.

"Este o evolutie foarte proasta si cu siguranta va produce multa ingrijorare, in special la angajatii mai tineri, la romanii care contribuie la Pilonul II. Oamenii isi pun sperantele in aceasta administrare privata fiindca au o alternativa la pensia de stat. Faptul ca acum PSD recunoaste ca vrea sa transforme Pilonul II de pensii e o veste foarte proasta", a declarat seful statului, citat de jurnalul.ro.

Presedintele considera ca acest lucru constituie "inceputul sfarsitului".

"Vor gasi noi si noi metode de a convinge oamenii sa nu contribuie la Pilonul II si sa treaca la Pilonul I. (...) Ar fi trebuit sa stie romanii inainte de alegeri ca PSD are aceasta intentie. In programul de guvernare nu se gaseste aceasta optiune", a mai spus Iohannis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.