Politica 29 Mai 2018 10:18
Fostul presedinte Traian Basescu afirma ca organizarea unui miting de sustinere a prim-ministrului Viorica Dancila de catre PSD este "de un ridicol total".

"E de un ridicol total (organizarea unui miting de sustinere a premierului Viorica Dancila - n.r.). In primul rand, un miting este scump. Cand nu-i o actiune spontana, sa faci o trasnaie de sa iasa toata lumea in strada, (...) cand mitingul nu-i spontan, e foarte scump. Iar ce vor ei sa faca, sa aduca 1 milion de oameni la Bucuresti, (...) la 60.000 se fac de ras fata de ce declara, iar la 1 milion e mult prea scump. (...) N-au justificare pentru o asemenea actiune. Eu i-as tine linistiti", a spus liderul PMP la B1TV, potrivit ziuaconstanta.ro.

PSD urmeaza sa organizeze pe 9 iunie un miting de amploare pentru sustinerea Guvernului Dancila.

"In urma discutiilor cu membrii de partid, a fost stabilita data de 9 iunie pentru organizarea unui miting de sustinere a Guvernului", a mentionat Dumitru Buzatu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.