Politica 28 Mai 2018 20:48 de Clara Vacaru
Victor Ponta a declarat, luni, ca Ecaterina Andronescu este unul din posibilii candidati la prezidentiale pe care Pro Romania l-ar sustine din toata inima, precizand insa ca acest subiect nu a fost discutat.

Intrebat daca senatorul PSD Ecaterina Andronescu este candidatul pe care urmeaza sa il propuna Pro Romania la alegerile prezidentiale, Ponta a replicat: "Poate fi. Nu am discutat. Pot sa spun doar ca daca exista pe partea dreapta candidati foarte puternici, Klaus Iohannis si domnul Tariceanu, este obligatoriu sa avem si in zona de centru stanga un candidat puternic. (Ecaterina Andronescu - n.r.) este unul din candidatii pe care i-am sustine din toata inima", potrivit Agerpres.

Ponta a explicat prezenta fostului ministru al Educatiei la eveniment si a precizat ca el i-a facut invitatia Ecaterinei Andronescu.

"Sunt foarte multi oameni care, pe de o parte sunt alaturi de noi, pe de alta parte e foarte greu sa ii desprinzi. Nici mie nu mi-a fost usor sa ma desprind de singurul partid in care am facut politica. Vorbesc in aceasta perioada cu foarte multi dintre fostii mei colegi de la PSD, le-am spus foarte clar ca Pro Romania este de centru- stanga, ducem mai departe politici pe care le-am avut in anii trecuti. Daca se va pune problema vreunei aliante politice eu cred ca cea mai naturala alianta e tot cu PSD, dar, sigur, fara domnul Dragnea si echipa lui. Atunci cand au dreptate ii sustinem, cand nu au dreptate ii criticam", a mai spus el.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.