Politica 28 Mai 2018 19:08 de Clara Vacaru
Ludovic Orban sustine ca nu sunt motive pentru ca romanii sa participe la un miting de sustinere a guvernului Dancila si spune ca a mai vazut asemenea initiative doar in regimurile totalitare.
"Eu n-am mai vazut mitinguri de sustinere a unui partid de guvernamant decat in regimurile totalitare. In democratie nu-mi aduc aminte ca un partid de guvernamant sa organizeze mitinguri de sustinere pentru Guvern. Nu vad cine ar putea sa vina. Functionarii publici, carora li s-a promis cresterea salariului cu 25% si carora li s-a majorat salariile cu maxim 4%? Proprietarii de terenuri agricole, care au fost mintiti ca vor avea zero impozit si care platesc in continuare impozit? Actionarii la companii carora li s-a promis zero impozit la dividente si nu numai ca nu s-a redus, ci s-a adaugat si contributia pentru asigurarile de sanatate de 10%? Sa vina pensionarii, carora nu li s-a majorat punctul de pensie cu 8% la cat ar fi avut dreptul de la 1 ianuarie 2018? Angajatii din mediul privat, carora transferul contributiilor le-a afectat veniturile? Populatia, careia i-a scazut puterea de cumparare? Cei care au credite si carora le-au crescut ratele ca urmare a cresterii ROBOR? Tot romanii carora le-a scazut puterea de cumparare ca urmare a cresterii inflatiei de la 0,2% la 5,2%?”, a spus Ludovic Orban, intr-o interventie telefonica la Digi24.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.