Politica 28 Mai 2018 12:58 de Clara Vacaru
Un barbat din judetul Galati a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta, cu o alcoolemie in sange de 6,3 la mie, dupa ce a suferit un traumatism cranio-cerebral, a declarat luni seful Serviciului Judetean de Ambulanta Galati, Mihai Polinschi.

UPDATE: Barbatul cu o alcoolemie de 6,3 la mie in sange a murit in spital.

Potrivit acestuia, un echipaj al ambulantei a intervenit, in noaptea de duminica spre luni, in localitatea galateana Varlezi, la domiciliul unui barbat caruia i s-a facut rau.

"Este vorba despre un pacient de 40 de ani, care prezenta un traumatism carnio-cerebral. El a intrat in stop cardiac, a fost resuscitat, ventilat mecanic si transportat la Spitalul Judetean de Urgenta din Galati unde s-a stabilit ca avea o alcoolemie in sange de 6,3 la mie. Pana acum, in judet, din experienta mea, nu am mai inregistrat un astfel de caz, cu valori atat de ridicate ale alcoolemiei. Au mai fost cu 4, 5, dar cu 6,3 la mie nu", a spus Polinschi, potrivit Agerpres.

Din primele informatii se pare ca barbatul ar fi consumat alcool in exces pe tot parcursul zilei de duminica si, probabil, s-ar fi dezechilibrat si a cazut lovindu-se la cap.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.