Politica 27 Mai 2018 13:06 de Clara Vacaru
Presedintele Klaus Iohannis spune, intr-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Romanilor de Pretutindeni, ca institutiile statului trebuie sa redea increderea cetatenilor, pentru ca numai in acest fel cei plecati din tara vor fi convinsi sa se intoarca.
"Institutiile statului roman au datoria sa redea incredere romanilor de pretutindeni in tara lor. Doar astfel, romanii pot reveni acasa pentru a-si pune in slujba comunitatii toate aptitudinile, mentalitatea innoita si experienta dobandita in strainatate, care pot astfel contribui la dezvoltarea unei Romanii puternice", se arata in mesajul presedintelui.

Iohannis mai afirma ca, in acest an al Centenarului, romanii se afla in fata mai multor provocari: ”Sunt tot mai potrivite spusele marelui Nicolae Titulescu: «Nu se poate ca ceea ce a conceput mintea romaneasca, ca ceea ce a simtit inima romaneasca, sa nu poata infaptui energia romaneasca»”.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.