Politica 27 Mai 2018 12:27 de Clara Vacaru
Fostul premier Victor Ponta sustine ca face parte din categoria celor un milion de oameni care folosesc serviciile Uber si ii transmite premierului Viorica Dancila sa faca un exercitiu de "imaginatie” despre ce ar insemna ca oamenii din Bucuresti sau Cluj care merg la munca sau la intalniri sa foloseasca masinile proprii.

Ponta spune ca este de acord cu activitatea platformelor de tip ridesharing si aceasta activitate trebuie imbunatatita, dar nu interzisa prin Ordonante de urgenta. "Fac parte din acest milion de romani care au cont si folosesc Uber. Este un mijloc modern de transport urban, specific marilor orase. Are mari avantaje pentru utilizatori si asigura venituri suplimentare pentru niste oameni care muncesc cinstit", a scris Ponta pe Facebook.

Doamna Dancila ar trebui sa faca un exercitiu de "imaginatie" despre ce insemna ca de maine in Bucuresti sau Cluj toti cei care merg la munca sau la intalniri in oras sa foloseasca masinile proprii!!! De parca avem drumuri si parcari prea multe!”, mai spune Ponta.


"Sunt de acord ca activitatea acestor platforme moderne poate si trebuie sa fie imbunatatita, dar nu interzisa si nu prin ordonante de urgenta, ci prin legi dezabatute in Parlament si pentru interesul oamenilor din orasele mari si nu pentru proprietarii din umbra ai marilor firme de taxiuri ( stiu cine ), care vor sa-si elimine competitia folosind influenta politica pe care o au asupra Guvernului!”, conchide el.

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice a initiat un proiect prin care serviciile de ridesharing ca Uber si Taxify si serviciile de comanda de taxi Star Taxi si Clever Taxi sa fie limitate, informeaza News.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.