Politica 25 Mai 2018 12:12
Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, sustine ca "tradarea este doar o arma a celor slabi", sustinand totodata ca istoria este scrisa de invingatori.

Reactia lui Carmen Dan vine dupa ce fostul ministru al Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a parasit PSD si s-a alaturat formatiunii lui Victor Ponta.

"Stiu ca sunt in continuare foarte multe lucruri de reparat, legi de imbunatatit, norme de aplicare ale acestor legi care pot fi ajustate, astfel incat sa reducem birocratia si sa eficientizam administratia publica, fie ca vorbim de domeniul ordinii si sigurantei publice, de accesare a fondurilor europene sau de alte lucruri menite sa usureze viata romanului. In acelasi timp insa, sunt la fel de convinsa ca acum 2 ani ca echipa din care fac parte vrea si poate sa faca toate aceste lucruri!

Ca politician, singurul crez pe care trebuie sa il ai in permanenta este acela ca reprezinti o masa de oameni care la randul lor au crezut in tine acordandu-ti votul lor. Ce nu pot sa inteleg insa, este cum simti tu (acelasi politician, dar de data asta ca om inainte de orice), sa inseli increderea oamenilor care te-au votat intorcandu-le spatele si orientandu-te spre un alt partid politic. Este cea mai pura definitie pentru ceea ce se cheama 'tradare politica'!

Ma alatur organizatiilor judetene PSD din toata tara si condamn cu fermitate aceste gesturi de oameni mici! Decizia celor care au parasit PSD pentru a se alatura celor care ne sunt adversari si care au atacat in permanenta partidul nostru nu inseamna altceva decat un gest lipsit de onoare! Mai ales fata de cei care ne-au votat, pentru ca, doamnelor si domnilor tradatori, daca pentru mine si colegii mei este o mare dezamagire, gestul dumneavoastra ramane incalificabil pentru cetatenii care au crezut in dumneavoastra! Tradarea este doar o arma a celor slabi. Istoria o scriu invingatorii!", a scris Carmen Dan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.