Politica 25 Mai 2018 10:14
Senatorul PNL, Florin Citu, sustine ca social-democratii mint cand spun ca Pilonul II nu va fi suspendat, publicand un document in care se arata ca Guvernul ar fi informat Comisia Europeana inca de la inceputul lunii aprilie despre intentia de desfiintare a Pilonului II de pensii, scrie digi24.ro.

"Guvernul, PSD, minstrul finantelor publice MINT! In perioada 10-11 Aprilie au fost discutii cu reprezentantii CE despre faptul ca Romania ignora cresterea alarmanta a deficitului structural.

In contextul acestor discutii, guvernul Romaniei a informat CE de planurile sale de suspendare a contritbutiei pentru pilonul II de pensii si ca va face aceasta contributie “faculativa”.

Dupa cum vedeti in text, exista mai multe riscuri inclusiv pierderea beneficiilor de pe urma aplicarii clauzei pentru reforme sistemice care permite devieri de la tinta de deficit. Daca pana si CE stie de ce face PSD acest circ? Ce ascunde? PSD are nevoie de timp ca sa vina cu strategia de comunicare. Deja au planurile de suspendare a contributiei pentru pilonul II, iar acum se gandesc cum se ni le bage pe gat si sa facem cat mai putin scandal.

Nu trebuie lasati! PSD-istii mint doar pentru a mai castiga timp", a scris Florin Citu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.