Politica 22 Mai 2018 17:38 de Clara Vacaru
Fostul premier Mihai Tudose a declarat, marti, ca nu este de acord cu organizarea unui miting de sustinere pentru premierul Viorica Dancila.

"Domnule, parerea mea e ca nu. Parerea mea sincera e ca nu! Suntem la guvernare! Sunteti casatorit? Va casatoriti in fiecare zi? Te-ai casatorit o data, stai acolo!", a spus social-democratul Mihai Tudose, la Parlament, intrebat daca este de acord cu organizarea unui miting de sustinere a premierului Viorica Dancila.

Liderii PSD au anuntat ca intentioneaza sa organizeze un miting de sustinere a premierului Viorica Dancila, dupa ce Ludovic Orban a depus o plangere pe numele ei, iar presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia in mod repetat, pe fondul rezultatelor economice.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.