Politica 22 Mai 2018 12:00
Prim-ministrul Viorica Dancila sustine ca Pilonul II de pensii nu se va desfiinta.

Chestionata de jurnalisti despre intentia Guvernului de a nationaliza Pilonul II de pensii, raspunsul sefei Guvernului a fost ca nu agreeaza Comisia Nationala de Prognoza, intentionand, probabil, sa spuna ca nu agreeaza masura.

"A fost o propunere a Comisiei Nationale de Prognoza, o comisie pe care noi nu o agream si nu am agreat-o si acest lucru este demonstrat si prin faptul ca nu a fost o hotarare de Guvern care sa faca referire la acest aspect. Cu siguranta acea hotarare nu va fi agreata de Guvernul Romaniei", a declarat Dancila, citata de ziare.com.

Premierul a dat asigurari ca nu se va desfiinta Pilonul II de pensie.

"Exclud faptul ca am putea desfiinta Pilonul II de pensie, dar faptul ca vom face analize, ca vom vedea daca este bine ca sa avem o optiune pentru Pilonul I sau Pilonul II de pensie din partea cetatenilor...acest lucru il vom prezenta populatiei, dar nu vom desfiinta Pilonul II de pensie"
, a raspuns Dancila.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.