Politica 21 Mai 2018 14:00
In urma avertismentului senatorului PNL Florin Citu potrivit caruia va depune plangere daca Guvernul decide nationalizarea Pilonul II de pensii, edilul Capitalei, Gabriela Firea a sustinut ca politica nu se face cu plangeri penale.

"Sunt oameni politici sau altceva? Daca asa se face politica, depunand plangeri penale, inseamna ca nu mai suntem in democratie. Si le e frica de alegeri, de votul romanilor. Votul romanilor este sfant, nu trebuie sa rastoarne o putere legitima prin plangeri penale. Este ceva incredibil si de neacceptat intr-un stat de drept", a declarat Firea, citata de hotnews.ro.

"In cazul in care Liviu, Olguta, Vasilica, Viorel si Eugen vor nationaliza banii din pilonul II de pensii, va spun ce fac. Voi depune plangere penala impotriva gastii de mai sus pe care o voi semna personal si va astept si pe voi toti sa semnati alaturi de mine", a anuntat luni Florin Citu, presedintele Comisiei economice din Senat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.