Politica 21 Mai 2018 11:48 de Clara Vacaru
Fostul premier Dacian Ciolos afirma, intr-o postare pe Facebook, ca PSD "se joaca cu nervii si cu pungile romanilor", referindu-se la scandalul legat de Pilonul II de pensii.

"PSD se joaca din nou cu nervii si cu pungile romanilor care contribuie la Pilonul II de pensii, dupa o metoda deja testata: lanseaza ideea unui proiect de lege care ar putea enerva contribuitorii, asumat de institutii ale statului (nu cel “paralel” ci cel condus de PSD) dupa care iese un membru marcant al aceluiasi partid de guvernamant care contrazice proiectul in cauza.

Tactica asta au mai folosit-o. Este menita sa repartizeze tensiunea ce se poate acumula intinzand nervii in mai multe serii mici, pentru a nu rupe coarda in momentul in care masura chiar va fi luata.

Din pacate pare tot mai clar faptul ca bugetul ajunge pe drojdii si e nevoie sa se deturneze conductele care alimenteaza bazinul de rezerva al cetatenilor (Pilonul II) spre bazinul curent al Guvernului care incepe sa sece. Cam la asta se reduce “bunastarea” pesedista. Te faci stapan pe robinetele si conductele celor care produc si pui eticheta ta pe produsul final imbuteliat si distribuit ca fiind al tau.

Iresponsabililor, nu mai cheltuiti ce nu aveti, nu va mai jucati cu banii cetatenilor!", a scris Dacian Ciolos, pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.