Politica 20 Mai 2018 17:12
Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat ca formatiunea pe care o conduce va participa la un eventual miting de sustinere a premierului Viorica Dancila, daca PSD va decide organizarea unui astfel de eveniment.
Intrebat duminica la Parlament daca ALDE va merge cu reprezentanti la un posibil miting de sustinere a premierului organizat de PSD, Tariceanu a raspuns: "Sigur ca da, fara indoiala".

De asemenea, chestionat daca sustine organizarea unui miting de sustinere a premierului, seful ALDE a precizat: "Da. (...) Nu stiu daca e neaparat nevoie de un miting, dar, daca cei de la PSD considera ca acest lucru este necesar, se poate face. Cred ca in astfel de cazuri este cel putin necesar, nu numai util, e necesar ca sa existe voci puternice din PSD si nu numai - (...) si eu am luat atitudine publica si fara echivoc - de sustinere a premierului", relateaza Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.