Politica 20 Mai 2018 15:11
Vicepresedintele ALDE Gratiela Gavrilescu, vicepremier si ministru al Mediului, i-a indemnat duminica pe membrii Tineretului Aliantei Liberalilor si Democratilor (TLDE) sa fie ''la concurenta cu #rezist, pentru ca ALDE merita'' 
"O sa va rog ca, asa cum #rezist posteaza zilnic impotriva noastra pe Facebook si pe toate retelele de socializare, impotriva poporului roman, impotriva unitatii noastre, asa sa postati dumneavoastra in permanenta cu sigla ALDE si promovati-va, aveti posibilitate, meritati, (...) astfel incat noi si dumneavoastra sa putem sa pastram aceasta minunata tara asa cum exista ea astazi pentru viitoarele generatii. (...) Va mai rog ceva (...) - sa fiti la concurenta cu #rezist, trebuie, pentru ca ALDE merita. Asa vom putea sa fim a doua putere politica a Romaniei in 2020", a declarat Gratiela Gavrilescu.

Ea participa duminica la Gala Premiilor Tineretului Aliantei Liberalilor si Democratilor (TLDE), care se desfasoara la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.