Politica 15 Mai 2018 12:28 de Clara Vacaru
Procurorii DNA au cerut, marti, la Instanta suprema, condamnarea la inchisoare cu executare a inculpatilor din dosarul DGASPC Teleorman, in care presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz in serviciu.

UPDATE: „Eu pledez în continuare nevinovat, așa cum am pledat și până acum”, a spus liderul Camerei Deputaților, la iesirea de la Inalta Curte.

DNA a cerut, la termenul de marti, pedepse cu executare pentru Liviu Dragnea si pentru celelalte persoane cercetate in dosarul DGASPC Teleorman, anunta Mediafax. Procurorii au cerut si anularea suspendarii pedepsei din dosarul Referendumului in cazul liderului PSD.

"Solicitam condamnarea acestora la pedeapsa inchisorii. (..) Solicitam pedeapsa inchisorii cu executare in regim privativ de liberare", a spus procurorul de sedinta.

In ceea ce ii priveste pe Liviu Dragnea, Floarea Alesu si un alt inculpat, DNA a cerut pedepse orientate catre mediul prevazut de lege: 7 ani si 6 luni pentru instigare la abuz in serviciu si 2 ani si 6 luni pentru fals.

Stire in curs de actualizare


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.