Politica 11 Mai 2018 13:08
Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, ii raspunde lui Dacian Ciolos, dupa ce fostul premier l-a intrebat de unde propune sa luam lumina daca nu e obligatoriu sa luam de la Bruxelles.

"Dacian Ciolos ma intreba retoric: «de unde propuneti sa luam lumina?», dovedind ca din pacate nu a depasit inca mentalitatea celor care vorbeau despre «licuricii»... mari si mici. Raspunsul este simplu: de la nimeni, ci ar trebui sa intelegem care este interesul legitim al Romaniei si cum sa il urmam cu demnitate si curaj.

Imaginati-va ce s-ar fi intamplat daca presedintele Emmanuel Macron sau cancelarul Angela Merkel ar gandi in aceiasi termeni «de la cine luam lumina». Nu au facut-o si de aceea Franta sau Germania au anuntat recent ingrijorarile pe care le au referitor la decizia anuntata de presedintele Trump in problema Iranului", a scris Tariceanu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.