Politica 5 Mai 2018 13:03
Doua persoane au decedat iar o alta a fost dusa la spital, dupa ce au fost intepate de albine, incidentul avand loc, sambata, in comuna buzoiana Cernatesti.

Prefectul de Buzau, Carmen-Adriana Ichim, a declarat, pentru AGERPRES, ca un pavilion cu stupi a plecat, vineri noapte, de la Berca spre Cernatesti, unde este o zona de salcami iar, la un moment dat, mai multi stupi au cazut pe un drum satesc.

Trei persoane aflate in masina care transporta stupii au coborat pentru a-i ridica, moment in care albinele, care erau intr-o stare de agitatie, le-au intepat, doua dintre ele, respectiv soferul si un apicultor, pierzandu-si viata, a precizat sursa citata.

O a treia persoana, care de asemenea a fost intepata, a fost preluata de ambulanta si dusa la spital, a declarat prefectul de Buzau.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Buzau, Georgiana Naziru, jandarmii s-au deplasat la fata locului pentru a izola zona si pentru a proteja populatia.

Prefectul Carmen-Adriana Ichim a precizat ca la Cernatesti au intervenit si apicultori, stupii au fost reamplasati in masina care ii transporta, iar albinele s-au linistit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.