Politica 3 Mai 2018 11:12
Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care trebui sa se prezinte joi in Parlament pentru a oferi explicatii in legatura cu Raportul GRECO, a anuntat ca aceasta audiere a fost reprogramata pentru data de 9 mai, informeaza stirileprotv.ro.

"Maine, 3.05.2018, la orele 12.00, la invitatia PNL, voi participa la 'Ora Guvernului' pentru a raspunde la intrebarile referitoare la Raportul GRECO! In acest sens, pe data de 25.04.2018, la orele 13.01, am primit invitatia, confirmand participarea in aceeasi zi, la orele 17.07!", a mentionat miercuri Toader.


Ulterior, joi dimineata, a anuntat ca aceasta intalnire a fost reprogramata.

"In cursul zilei de ieri, la orele 17.10, am fost anuntat telefonic de reprogramarea audierii referitoare la Raportul GRECO! Pe aceeasi tema, am confirmat participarea la audierea din data de 09.05.2018, la orele 10.00!", a anuntat ministrul Justitiei pe Facebook.

Grupul statelor impotriva coruptiei al Consiliului Europei (GRECO) se declara profund ingrijorat de anumite aspecte ale legii privind statutul judecatorilor si al procurorilor, ale legii privind organizarea sistemului judiciar si ale legii privind Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) adoptate recent de Parlamentul Romaniei, ca si de proiectele de amendamente la legislatia penala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.