Premierul Viorica Dancila urmeaza sa se intalneasca luni, la ora 13.00, cu managerii spitalelor, pe agenda intalnirii fiind inclusa tema salariilor din sistemul de sanatate, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

Premierul le-a cerut ministrilor Sanatatii, Muncii, respectiv Finantelor ca pana la finalul saptamanii sa se identifice "problemele care apar in sistemul de sanatate", astfel incat sa acestea sa poata fi solutionate.

"In cadrul acestei sedinte, vreau sa rog pe doamna ministru al sanatatii, doamna ministru al muncii, domnul ministru al finantelor publice sa identifice, pana la sfarsitul acestei saptamani, problemele care apar in sistemul de sanatate, sa gasim solutii", a sustinut sefa Executivului, potrivit hotnews.ro.

In egala masura, Viorica Dancila le-a solicitat celor trei ministri sa discute cu managerii spitalelor in care sunt probleme.

"Luni sa cheme managerii spitalelor in care avem probleme, pentru a avea o discutie cu dumnealor si a identifica solutiile corespunzatoare, astfel incat acest subiect sa poata fi inchis", a completat ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.