Dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca din functie pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, ministrul Justitiei, Tudorel Toader a sustinut, luni, ca a realizat un draft al sesizarii catre Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR). Forma finala a acesteia va cuprinde si o parte din raportul prezentat de seful statului.

Ministrul a precizat ca va avea, in cursul diminetii de luni, o discutie cu premierul Viorica Dancila pe tema sesizarii CCR.

"Am dat o forma, un draft al sesizarii, pe care o vom modifica, preluand o parte si din raportul presedintelui Romaniei. Evident ca, in functie de ceea ce voi discuta cu doamna premier, daca va fi cazul, vom prelua noile propuneri sugestive", a spus Toader, la MJ, potrivit hotnews.ro.

Totodata, ministrul Justitiei a aratat ca sesizarea CCR nu constituie o initiativa personala, nefiind determinata de nemultumiri personale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.