Presedintele PNL, Ludovic Orban, este de parere ca tentativa celor din coalitia majoritara de a ataca la CCR refuzul sefului statului de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, este "fara niciun fundament si ii va umple de ridicol".

"Le spun clar, de acum, celor din coalitia majoritara ca tentativa de a ataca la Curtea Constitutionala este fara niciun fundament si ii va umple de ridicol, asa cum i-a umplut si solicitarea lui Tudorel Toader", apus liberalul la Realitatea TV, potrivit ziare.com.

Chestionat cum i s-au parut declaratiile si explicatiile presedintelui Klaus Iohannis, rapunsul presedintelui PNL a fost: "Absolut normale. De altfel, am si dat un comunicat (...) nu neaparat de sustinere, mai mult de pozitionare si mai ales de avertizare a mintilor tulburate din coalitia majoritara, care agita steagul unui atac la Curtea Constitutionala, care mi se pare si mai ridicol decat solicitarea formulata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, de revocare a Codrutei Kovesi".

La scurt timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca nu o va revoca din functie pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, ministrul Justitiei, Tudorel Toader a mentionat ca va fi sesizata Curtea Constitutionala.

Citeste si: Klaus Iohannis NU o demite pe Laura Codruta Kovesi. Toader: Vom sesiza Curtea Constitutionala


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.