Business16 Aprilie 201817:53

Lectura de 2 minute

Presedintele USR, Dan Barna, a afirmat luni ca dorinta presedintelui PSD, Liviu Dragnea, de a organiza un miting pentru sustinerea familiei traditionale este o perdea de fum, prin care incearca sa mute atentia publica. Referitor la modificarea Codurilor penale, Barna sustine ca ar fi un lucru bun daca ar exista o dezbatere parlamentara, insa "experienta ultimului an si jumatate ne-a aratat ca nu a existat asa ceva".

"Am aflat ca domnul Dragnea ne promite un miting de un milion de oameni in perioada urmatoare, legat de familia traditionala. Realitatea este ca, nereusind sa adune milioanele acelea cu care ameninta Romania de aproape doi ani, care sa-l sustina in calitatea sa de codamnat penal, incearca sa mute din nou focusul. Aceasta perdea de fum cu familia traditionala, o tema care pentru Romania nu e de actualitate. Familiile din Romania in momentul de fata constata ca reforma pe venituri nu e atat de minunata cum a fost promisa si multe dintre salarii au scazut si avem demonstratiile din sistemul sanitar. In acest context este din nou adus subiectul familiei traditionale si al unui ipotetic miting", a afirmat Dan Barna, potrivit News.ro.

Barna mai spune ca Dragnea nu exceleaza in tinerea de promisiuni, iar in conditiile in care termenul in procesele salese apropie si procedura parlamentara ar trebui sa dureze, nu cumva dezbaterea pe Codurile penale "sa fie la fel ca la legile justitiei".

"Este interesant insa daca aceasta promisiune va fi respectata, pentru ca domnul Dragnea nu exceleaza la respctarea promisiunilor, intrucat termenul la procesele sale este destul de apropiat si procedura parlamentara ar trebui sa dureze, daca nu cumva dezbaterea pe Codurile penale vor fi la fel ca la legile justitiei si vor fi trecute pe repede inainte aceste Coduri. daca va fi o dezbatere parlamentara reala ar fi un lucru foarte bun, insa experienta ultimului an si jumatate ne-a aratat ca nu a existat asa ceva in Parlamentul Romaniei", a adaugat liderul USR.

PSD a decis sa organizeze un mare miting pentru sustinerea ”familiei traditionale”. Motivul a fost explicat de liderul PSD, Liviu Dragnea: Pentru ca suntem pe ultima suta de metri de a adopta in Senat modificarile la Constitutie. De asta, pentru ca acum este subiectul.

Citeste si:
Dan Barna: USR sustine vaccinarea obligatorie
Dan Barna: USR sustine...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.