Facand referire la decizia sefului statului in privinta revocarii sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, presedintele PNL Ludovic Orban sustine ca anuntul presedintelui Klaus Iohannis pe acest subiect va reprezinta "cronica unei decizii deja cunoscute".

"O va anunta domnul presedinte, e cronica unei decizii care este deja cunoscuta. In ceea ce ne priveste pe noi, am considerat ridicole motivele prezentate de Tudorel Toader pentru a justifica propunerea de demitere a procurorului sef al DNA si noi consideram ca nu exista nici un temei serios pentru acest demers", a declarat liberalul.

Comentand posibilitatea ca decizia lui Iohannis sa fie atacata la CCR, Orban a sustinut: "Si daca ataca ce? Toata lumea stie ca PSD are un singur obiectiv: sa puna botnita procurorilor ca sa nu-i mai deranjeze pentru furaciunile pe care le-au facut si le fac".

El a tinut sa mentioneze ca PNL sustine independenta justitiei.

"Aceasta campanie anticoruptie este necesara pentru ca se vede cu ochiul liber ca la conducerea tarii se afla niste oameni care sunt certati cu legea", a mai adaugat presedintele PNL, citat de aktual24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.