Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca nu el este cel care trebuie chestionat daca este sau nu potrivita prezenta unor persoane la un eveniment informal organizat de SRI.

"Discutati cu cei care au facut aceste afirmatii, nu-mi puneti mie intrebarea referitoare la obligatiile sau calitatile in care participa la o serie de reuniuni alte persoane. Eu, in ceea ce ma priveste, stiu cum sa ma comport. In viata eu am invatat asa: civilii cu civilii si restul", a declarat Tariceanu, citat de libertatea.ro.

Claudiu Manda, presedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activitatii SRI, a declarat saptamana trecuta ca Florian Coldea a confirmat prezenta mai multor persoane la un eveniment SRI organizat in Ajunul unui Craciun, printre acestea numarandu-se Liviu Dragnea, George Maior, Victor Ponta si Sebastian Ghita. "A spus ca a existat un alt fel de eveniment in Ajunul Craciunului. La acel eveniment au participat mai multe persoane. A fost intrebat cate, a spus ca peste 10 persoane, nu vrea sa detalieze numele. A fost rugat doar sa confirme unele persoanele despre care stim in spatiul public si a confirmat. A spus ca toate acele persoane erau beneficiari sau parteneri ai SRI. A fost un astfel de eveniment, nu s-a taiat niciun porc. Printre aceste persoane erau domnul Ghita, domnul Dragnea, domnul Maior, domnul Coldea, parteneri externi si domnul Ponta, dar nu mai stiu daca l-am intrebat, dar exista afirmatia domnului Maior despre acest eveniment", a spus Claudiu Manda,

Tariceanu, despre declaratiile lui Coldea la Comisia SRI: Total inadecvate

"Din informatiile pe care le-am vazut si din declaratia facuta de vicepresedintele comisiei (presedintele – n.r.), Claudiu Manda, interventiile si raspunsurile domnului Coldea au fost total inadecvate, prin modul de comportament, prin raspunsurile pe care le-a dat, prin care incearca de fapt sa eludeze adevarurile care trebuiesc spuse in fata comisiei, pentru ca acesta este rolul comisiei – de a verifica legalitatea functionarii serviciilor in Romania", a spus Tariceanu.

Citeste si: Dragnea, dupa declaratiile lui Coldea: Sa se ameninte intre ei care vor. Toate aceste perdele de fum nu pot acoperi ceea ce s-a intamplat


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.