Jane Thurston a fost retinuta dupa ce a inregistrat nasterea unui copil, doar pentru a se bucura de beneficiile materiale pe care le primesc mamele.
In urma verificarilor, oamenii legii au descoperit ca nu era inregistrata nicio nastere la spitalul din Northumbria, acolo unde femeia a spus ca a nascut in luna mai a anului 2016.

Femeia in varsta de 43 de ani a dus mai departe minciuna, spunand ca este o greseala a spitalului. In final, si-a recunoscut fapta. Jane a pledat vinovata in fata instantei si risca sa stea doi ani dupa gratii. Ea a recurs la acest gest disperat pentru a avea anumite beneficii de pe urma copilului, precum credite sau ajutoare sociale.

"Ai inregistrat un copil care nu exista. I-ai mintit pe politisti, apoi ai negat ca tu ai fi inregistrat copilul. Ai vrut sa obtii beneficii materiale de pe urma acestei fapte"
, i-a spus judecatorul femeii, potrivit metro.co.uk.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.