Traficul este aglomerat pe Valea Prahovei, pe DN1 Ploiesti – Brasov, pe sensul catre munte, unde s-au format coloane de masini si se circula cu 20 de kilometri pe ora. In conditii dificile se circula si pe Autostrada A1 Bucuresti – Pitesti.

Potrivit Centrului Infotrafic al IGPR, traficul a inceput sa se aglomereze pe DN1 Ploiesti – Brasov, pe sensul de urcare catre munte, in zonele Comarnic (km 102-107) si Busteni (km 128-130), unde s-au format coloane masini si se circula cu o viteza de 20 km/h.

Se circula in conditii grele din cauza numarului de masini si pe Autostrada A1 Bucuresti – Pitesti, pe sensul de mers catre Pitesti.

Pe ambele rute se circula in conditiile unui carosabil umed, fiind semnalata ploaie usoara.

Traficul este supravegheat inclusiv aerian, scrie News.ro.

Politistii recomanda soferilor sa fie atenti in trafic, sa semnalizeze cand schimba directia de mers, sa nu faca depasiri si sa respecte indicatiile politistilor rutieri.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.