Claudiu Manda, presedintele Comisiei parlamentare pentru controlul SRI, sustine ca Florian Coldea a declarat ca atat el, cat si George Maior au fost ascultati pe interceptari de securitate nationala.

"A fost intrebat daca are cunostinta de situatia in care, pe interceptari de securitate nationala, s-a intamplat ca domnul Maior sau domnul Coldea sa fie ascultat si a spus ca da, pentru ca persoane impotriva carora se obtinusera astfel de mandate de securitate nationala, care erau, desigur, la solicitarea Serviciului si stiau despre ele, daca erau sunate de acele persoane, considerau ca nu ar trebui sa nu raspunda, pentru ca atunci ar fi aprins un beculet", a precizat Manda, citat de hotnews.ro.

El a tinut sa mentioneze fostul prim-adjunct al SRI a subliniat ca de-a lungul timpului s-au exercitat presiuni la adresa serviciului pentru a porni sau opri actiuni, dosare, oferind "cateva exemple de presiuni de a fi schimbat domnia sa prin anii 2007".

"Cu privire la intrebarea daca domnul Ponta a afirmat vreodata ca daca castiga alegerile il schimba, raspunsul domnului Coldea a fost ca da, intrebarea a continuat, daca a fost de mai multe ori, raspunsul a fost ca da, insa domnia sa a privit lucrul acesta ca o gluma si nu l-a luat in serios", a conchis el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.